Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes
Select Page

Progress Events heeft een groot aanbod van de meest uiteenlopende, gezellige en uitdagende uitjes in Groningen met o.a. verschillende binnenactiviteiten, buitenactiviteiten, stadsspellen, proeverijen, quizzen, workshops, dinerspellen, rondvaarten, arrangementen en catering. Waarin u compleet en voorzien bent van totale service!
Deze uitjes kunnen geboekt worden voor zowel bedrijven als particulieren. Progress Events biedt meerdere factoren welke essentieel zijn voor een geslaagd uitje zoals; meerdere horeca-etablissementen volledig in eigen beheer, alle activiteiten uit eigen koker en een professioneel begeleider die multifunctioneel inzetbaar is.

Buitenactiviteiten in Groningen

De buitenactiviteiten worden gehouden in het centrum van Groningen, waarbij verschillende activiteiten mogelijk zijn zoals GPS spellen door het centrum van Groningen, bekende buiten spellen zoals Expeditie Robinson of Wie is de Mol Groningen, de quizfiets, een grachtenwandeling of een puzzeltocht.
Meer informatie over de buitenactiviteiten in Groningen? Ga dan hier heen.

Binnenactiviteiten in Groningen

De binnenactiviteiten worden vooral gegeven op een van onze locaties in Groningen, waarbij van alles mogelijk is. Quizzen in Cafe de Toeter in Groningen of workshops bij de Rockin’ Ludina Brewery met echte Groningse bieren maar ook activiteiten zoals: proeverijen, dinerspellen, arrangementen en catering. Meer informatie over de binnenactiviteiten in Groningen? Ga dan hier heen.

Rondvaarten in Groningen

Naast onze activiteiten bieden wij ook rondvaarten in de grachten van Groningen aan, ook is het nu ook mogelijk om zonder schipper zelfstandig door de gezellige grachten van de prachtige Groningse binnenstad te varen.Stel je eens voor; heerlijk weer, volop bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten waarbij je verschillende activiteiten kunt bijboeken zoals: quizzen, arrangementen en catering. Meer informatie over de Rondvaarten in Groningen? Klik dan hier.

Boek nu een van onze unieke binnenactiviteiten, buitenactiviteiten, stadsspellen, proeverijen, quizzen, workshops, dinerspellen, rondvaarten, arrangementen of catering bij Progress Events Groningen!