(050) 85 15 251  info@bedrijfsuitjesgroningen.nl

Ranking your colleagues

Bedrijfsuitjes Groningen heeft nu Ranking your Colleagues als een uitdagend spel vol verbazingwekkende onthullingen en spannende uitkomsten.

Onze quizmaster legt verschillende stellingen en vragen voor, waarbij getest wordt hoeveel je nu werkelijk over je collega’s weet. Een erg enerverende activiteit waarbij teambuilding hand in hand prachtig samen gaat met heel veel plezier!

Echt leuk om met collega’s te doen, heerlijke gelachen. Ik zou het iedereen aanraden. Wij waren met 16 personen. Erg geslaagd!

Heleen

Details

Euroteken   19,50 p.p. incl. btw

46385_1-178x200    2 uur

personen   Minimaal 8 personen

tip  Zeer interactief. Prijs inclusief een glas prosecco en enkele hapjes.

Ik hou van Holland in Groningen

Speel het immens populaire televisiespel  ‘Ik hou van Holland’ nu zelf!

Alweer een aantal jaren een enorm succes op de televisie, waarin alle typische Hollandse gebruiken en begrippen voorbij komen. Je hoeft niet meer enkel naar de televisie te kijken, want wij bieden jullie de mogelijkheid dit spel zelf te spelen! Op deze wijze krijgen jullie te maken met leuke en hilarische taferelen die alles met ons kleine en bijzondere landje te maken hebben. Je kennis wat betreft muziek, spelling, percentages en algemene weetjes en feitjes worden bij Ik hou van Holland aan de lopende band getest. Tijdens het spel word je als groep opgedeeld in kleinere groepjes. De groepjes gaan de strijd aan om de uiteindelijke eerste plaats en de winnaars zullen een oer Hollands cadeautje krijgen. Ik hou van Holland bestaat uit 6 rondes die worden gepresenteerd door onze eigen quizmaster in geheel Hollandse stijl.

Het liep vlot door en werd steeds spannender. Het was eigenlijk voor iedereen lachen, gieren en brullen!

Lideweij

Leuke begeleiding, duidelijke uitleg van de onderdelen. Hapjes goed en niet zuinig, er was genoeg voor iedereen.

Kim

Details

Euroteken  16,50 p.p. incl. btw

 

46385_1-178x200    2 uur

personen   Minimaal 8 personen

tip   Combineer jullie activiteit met een buffet of boek het complete arrangement

Biertapwedstrijd in Groningen

Nu in Groningen als een professionele barman de beste en mooiste biertjes tappen en serveren? Tijdens de biertapwedstrijd worden jullie tapkwaliteiten op de proef gesteld en beoordeeld. Sommige technieken zijn wellicht bekend, maar waar moet een goede barman op letten om de hoogste kwaliteit en service te bieden? Jullie leren in deze biertapwedstrijd niet alleen om een perfect biertje te tappen, maar ook hoe deze volgens de regels uitgeserveerd wordt. Hygiëne, gastheerschap en uiteraard de tapprestaties worden door onze ervaren deskundige beoordeeld.

Als jij de strijd met collega’s of vrienden aan durft te gaan, dan dagen wij jullie uit om de kwaliteit van onze medewerker te evenaren. Combineer de biertapwedstrijd met een bierproeverij. In combinatie met een biertapwedstrijd krijgen jullie tijdens de proeverij 4 proefglazen met speciale bieren!

Details

Euroteken   15,50 p.p. incl. btw

46385_1-178x200    1,5 uur

personen   Minimaal 8 personen

tip   Combineer jullie activiteit met een buffet of boek het complete arrangement

Combineer de biertapwedstrijd met een bierproeverij!

Euroteken   25,50 p.p. incl. btw

personen   Minimaal 8 personen

46385_1-178x200   2 uur

Ik hou van Groningen

Naast het populaire ‘Ik hou van Holland’ bieden wij jullie nu ook het gezellige en regionale ‘Ik hou van Groningen’ aan!

Alle weetjes, feitjes, ditjes en datjes met betrekking tot onze eeuwenoude en zeer authentieke provincie Groningen. Interessante vragen en spelrondes over bekende Groningers (BG-ers), echte Groninger taal, Groninger plekjes en Groninger kunst, cultuur en muziek! Gedurende deze fantastische binnenactiviteit worden jullie onderverdeeld in kleinere groepjes die met elkaar de competitie aangaan om die gewilde eerste plaats te bemachtigen. Het spel bestaat in totaal uit 6 rondes en wordt gepresenteerd door één van onze quizmasters.

Details

Euroteken   16,50 p.p. incl. btw

 

46385_1-178x200    2 uur

personen   Minimaal 8 personen

tip   Combineer jullie activiteit met een buffet of boek het complete arrangement

Weerwolven in Groningen

Weerwolven is spannend, mysterieus maar vooral erg leuk!

Afwachtend van de geplande complotten ontvangt iedere deelnemer een kaart voor het spel met daarop zijn rol zoals; weerwolf, ziener, burgemeester, heks, het spiekende meisje, cupido, jager, dief of burger. Nacht na nacht worden er onfortuinlijke bewoners omgelegd door bloeddorstige weerwolven en hierop besluiten de medebewoners actie te ondernemen. Het plan is om deze monsters hun ware identiteit te onthullen, maar pas op want niemand is wie of wat hij zegt wie hij is. List en bedrog is de hoofdmoot in dit verhaal en niemand kan dus zomaar zijn mening door laten schemeren, zonder hierbij zelf ten prooi te vallen. Zorg uiteindelijk dat je samen met je groep als laatste over blijft en je wint het spel. Dit kan dus als weerwolf of als bewoner zijn!

De spelleidster was top en had een goede klik met ons team. Spontaan ongedwongen en gezellig. Niemand had het spel ooit gespeeld. Iedereen was heel verrast hoe leuk het spel weerwolven is. Ik ben van mening dat de hele setting en opzet ook perfect was. Drankjes werden regelmatig opgenomen en de hapjes kwamen op het juiste moment. Voor de andere deelnemers een aangename verrassing.  Wij hadden 2 consumptiemunten per persoon extra in het arrangement. Deze hebben we allemaal opgebruikt en dat voelde onbezorgd en heerlijk luxe.

Maryjane

Erg leuk spel om met een grotere groep te spelen. Veel gelachen. De spelleidster was een spontane en vlotte jongedame die een duidelijke speluitleg gaf en begeleidde op een leuke manier. We hebben een topavond gehad!!!

Harmen

Details

Euroteken   15,00 p.p. incl. btw

46385_1-178x200    2 uur

personen   Minimaal 8 personen

tip   Combineer jullie activiteit met een buffet of boek het complete arrangement