(050) 85 15 251  info@bedrijfsuitjesgroningen.nl

Tapasworkshop

Wij bieden de ideale workshop aan; een Tapasworkshop!

Lekker en uitdagend koken is op zichzelf al een heerlijke bezigheid. Het is rustgevend (deskundigen zeggen zelfs therapeutisch) en het voedt letterlijk lichaam en geest. Daarbij is het natuurlijk fantastisch om samen te koken. De ultieme mix van gezelligheid en lekker met z’n allen bezig zijn. Aan de hand van een tapasworkshop onder leiding van een professionele kok jij met je groep aan de slag. Je leert in kleine groepjes op een speelse maar tegelijkertijd professionele wijze de meest verrukkelijke tapas maken in de keuken. Ondertussen kun je kiezen uit lekkere hapjes en drankjes om de eetlust wellicht een beetje op te wekken. Na het kookgedeelte worden de gerechten opgemaakt om ze vervolgens op tafel te serveren. Hier kunnen jullie je goed doen aan de geheel eigengemaakte tapas. Kortom, een culinaire en onderhoudende workshop waarin jullie gegarandeerd allemaal optimaal zullen genieten!

Details

Euroteken   27,50 p.p. incl. btw

personen   Minimaal 10 personen

46385_1-178x200   2,5 uur

tip   Drankjes zijn exclusief

Brouwworkshop

Jullie worden tijdens deze workshop ontvangen met een Rockin’ Ludina biertje. Eén van de brouwers van Rockin’ Ludina Brewery zal tijdens de workshop het bierbrouwproces uitleggen van A-Z. Jullie zullen samen met de brouwer de diverse stappen uitvoeren die nodig zijn om een bier te brouwen.

Er wordt uitleg gegeven over de werkzaamheden en over de achterliggende gedachte van de bewerkingen en de invloeden op het bier. Het proces wordt stap voor stap aan jullie uitgelegd.
Tijdens het maisschen en het koken van het bier wordt een bierproeverij verzorgd bestaande uit 2 x 3 speciaalbieren gezien het brouwproces hier wat tijd nodig heeft. Hierbij wordt ons eigen bierbrood geserveerd met smeersels en een ronde bittergarnituur.

Na afloop van de workshop kunnen jullie na minimaal 6 weken jullie eigen gebrouwen bier ophalen. Het etiket kan natuurlijk aangepast worden met een logo van jullie bedrijf. Er zijn 60 flesjes van 0,33 cl. inbegrepen.

Jullie kunnen in principe alle ingrediënten meenemen die jullie in het bier willen verwerken. Wij zorgen voor de basis en jullie geven er zelf een eigen karakter aan, denk daarbij aan koriander, pepers, chocolade of citrusvruchten.

Details

Euroteken   47,50 p.p. incl. btw

personen   Minimaal 8 personen

46385_1-178x200   5 uren

tip   Overige drankjes zijn exclusief

tip   Combineer de workshop met een 3-gangen diner of boek bijpassende hapjes erbij voor € 4,50 p.p.

Cocktailworkshop

Terwijl jullie lekker aan het flairen zijn met de oefenflessen en shakers, zal de flairtender uitweiden over het ontstaan en de rijke geschiedenis van de cocktail. Daarbij komen de verschillende shaketechnieken en de filosofie achter het maken van de perfecte cocktail ook aan bod. Vervolgens wordt de basis van het maken van een goede cocktail aan jullie bijgebracht. Dit gaat aan de hand van de verschafte kennis m.b.t. de ingrediënten en cocktailtechnieken. Nu is het zaak om na het maken van verschillende cocktails de beste variant te presenteren aan de cocktailshaker.

Uit de gepresenteerde cocktails zal hij/zij een verdiende winnaar selecteren!

Details

Euroteken   22,50 p.p. incl. btw

personen   Minimaal 8 personen

46385_1-178x200   1,5 uur

tip   Deze workshop kan ook op de boot plaatsvinden Combineer de workshop met een buffet

Pokerworkshop

Wij leggen jullie alle regels van de meest gespeelde variant van pokeren uit tijdens een pokerworkshop!

Deze speelvorm heet ‘Texas Hold’em’, waarbij het de bedoeling is om met in totaal 7 kaarten een zo hoog mogelijke combinatie van 5 kaarten te maken. De charme van poker is echter de mogelijkheid tot bluffen. Schroom jij je niet om met collega’s of vrienden te liegen en te bluffen? Boek dan de pokerworkshop en leer de fijne kneepjes van het vak kennen!

Details

Euroteken   20,50 p.p. incl. btw

personen   Minimaal 8 personen

46385_1-178x200   2 uur en er wordt afgesloten in toernooivorm

tip   Er wordt niet om geld gepokerd

Salsaworkshop

Salsa is een zeer populaire dans van Caribische oorsprong. Deze dans is niet van statische stijl, maar legt de nadruk op beweging. Dit betekent ook dat er geen vaste volgordes bestaan; de man leidt en bepaalt aan de hand van de muziek welke figuren er gedanst worden. Tijdens deze salsa workshop in Groningen worden de beginselen van het salsadansen uitgelegd en gedemonstreerd. Vervolgens kunnen jullie zelf de heupen losgooien!

Details

1 – 10 personen =

€ 123,00

11 – 15 personen =

€ 168,00

16 – 20 personen =

€ 213,00

21 – 25 personen =

€ 253,00

26 – 30 personen =

€ 293,00

31 – 35 personen =

€ 323,00

36 – 40 personen =

€ 358,00

41 – 45 personen =

€ 383,00

46 – 50 personen =

€ 408,00

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. btw.

Kosten danszaal:

€ 50,50 excl. btw

46385_1-178x200   1 uur

Dartworkshop

Darten levert een grote amusementswaarde in de kroeg, maar wordt ook als topsport beoefend.

Het zal je vast wel eens overkomen zijn dat iemand jou uitdaagde voor een potje darts, of wellicht zou je dit graag eens bij een ander willen doen. Om dan geen complete flater te slaan, bieden wij een dartworkshop aan waarbij de regels en de technieken uitgelegd worden. Deze workshop in toernooivorm duurt 2 uur en er is tevens een toernooi begeleider aanwezig. Jullie kunnen in toernooivorm gratis gebruik maken van de dartborden, pijlen en dartschema’s.

Details

Euroteken   15,00 p.p. incl. btw

personen   Minimaal 8 personen

46385_1-178x200   2 uur