Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Brouwworkshop

47,50 p.p.
5 uren
min. 8 personen

Tijdens de brouwworkshop Groningen worden de verschillende aspecten van het brouwen van bier besproken. Natuurlijk gaan jullie ook een eigen bier brouwen.

Het bierbrouwproces van A-Z

Jullie worden tijdens deze brouwworkshop Groningen ontvangen met een Rockin’ Ludina biertje. Eén van de brouwers van Rockin’ Ludina Brewery zal tijdens de brouwworkshop Groningen het bierbrouwproces uitleggen van A-Z. Jullie zullen samen met de brouwer de diverse stappen uitvoeren die nodig zijn om een bier te brouwen. Er wordt uitleg gegeven over de werkzaamheden en over de achterliggende gedachte van de bewerkingen en de invloeden op het bier.

Brouwworkshop Groningen

  • Het proces wordt stap voor stap aan jullie uitgelegd.
  • Tijdens het maisschen en het koken van het bier wordt een bierproeverij verzorgd bestaande uit 2 x 3 speciaalbieren gezien het brouwproces hier wat tijd nodig heeft.
  • Hierbij wordt ons eigen bierbrood geserveerd met smeersels en een ronde bittergarnituur.

Krijg je eigen gebrouwen bier

Na afloop van de brouwworkshop Groningen kunnen jullie na minimaal 6 weken jullie eigen gebrouwen bier ophalen. Het etiket kan natuurlijk aangepast worden met een logo van jullie bedrijf. Er zijn 60 flesjes van 0,33 cl. Inbegrepen. Jullie kunnen in principe alle ingrediënten meenemen die jullie in het bier willen verwerken. Wij zorgen voor de basis en jullie geven er zelf een eigen karakter aan, denk daarbij aan koriander, pepers, chocolade of citrusvruchten.

Boek nu!