Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Wij kunnen jullie tijdens de activiteit in Groningen de volgende mogelijkheden aanbieden: Lunch, High tea. Buffetten, Barbecue, Hapjes en extra toevoegingen.

Lunch: Bij de lunch zijn verschillende mogelijkheden een standaard lunch met koffie, thee, karnemelk, jus, broodjes, croissants, beleg en zoetwaren. En een wat uitgebreidere lunch met extra dingen zoals, soep en een warme snack.

High tea: Verder verzorgen wij ook een heerlijke en gezellige High Tea in Groningen. De High Tea kan zowel plaatsvinden op de boot als in ons café en heeft verschillende mogelijkheden zoals diverse thee soorten met zoete en hartige lekkernijen of een high tea met extra prosecco.

Buffetten: Ook hebben wij verschillende buffetten waarbij u kunt kiezen uit een Hollands buffet, een Duits buffet, een Italiaans buffet, een Amerikaans buffet, een Mexicaans buffet, een Spaans buffet en een Oosters buffet. Met daarbij keuze uit verschillende desserts zoals een koffie met luxe bonbon, een ijsbuffet met ijstaarten en verse vruchten.

Barbecue: En ook een uitgebreide barbecue met verschillende keuzes zoals een gewone of biologische barbecue en keuze uit het aantal stukken vlees per persoon.

Hapjes: Daarnaast bieden wij ook diverse hapjes aan zoals kaas, worst, nacho’s, gemengde warme hapjes en olijven maar ook wat luxere hapjes zoals stokbroodjes met tapenade, gerookte zalm, kruidenboter, brie, serrano ham met meloen of peperworst.

Toevoegingen: Ook kunnen wij bij een borrel of evenement net iets extra’s toevoegen door middel van koffie, thee, cake en appelgebak of luxe belegde broodjes en soep.

Klik hier voor meer informatie over Eten & Drinken in Groningen.