Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Cocktail catering

Cocktail catering

Op een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of trouwerij een unieke cocktail catering ontvangen? Wij komen bij jou op locatie!

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het organiseren en realiseren van bijzondere catering met heerlijke cocktails op locatie. De cocktailshakers kunnen tijdens jouw party of event lekkere en exotische cocktails maken, of je nu cocktails met alcohol of zonder wilt. Wij bieden een totaalconcept op maat voor al je evenementen, feesten en/of andere gelegenheden. Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij exact hoe een event met cocktails dient te worden neergezet en daarmee je gasten een fantastische dag te bezorgen.

De cocktail cateraar voor jouw event!

  • Jarenlange ervaring
  • Cocktails naar jouw wens
  • Professionele cocktailshaker

Van A tot Z

Om het hef uit je handen te nemen, brengen wij zelf alle benodigdheden mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een bar, drank, garneringen of glaswerk. Wij gebruiken voor onze cocktails de beste ingrediënten. Ben jij nog niet helemaal overtuigd of heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Wil je tijdens of voor de cocktail catering ook een cocktailworkshop? Dat is ook mogelijk!  Progress Events voor de cocktail catering tijdens jouw event!