Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Het Catshuys

Het Catshuys is een gezellig, authentiek bruin café gelegen aan het Gedempte Kattendiep in het centrum van Groningen. Het café staat geheel ter beschikking voor besloten borrels, feesten en presentaties voor bedrijven & particulieren. Vrijgezellenfeesten zijn ook van harte welkom, met diverse mogelijkheden voor het reserveren van activiteiten. Ook is het café uitermate geschikt als u op zoek bent naar een locatie om uw verjaardagsfeest in Groningen te vieren.

Het Catshuys:

  • Biedt ruimte aan borrels en feesten voor groepen van 25 tot 70/80 personen
  • Organiseert diverse activiteiten en arrangementen
  • Rekent geen zaalhuur
  • Bevindt zich midden in de stad, tegenover de parkeergarage van Holland Casino
  • Heeft 2 beamers en een geluidsinstallatie die kosteloos gebruikt kunnen worden
  • Schenkt naast bier, wijn en fris ook diverse speciaalbieren op fles.

Gezellig borrelen

Het Catshuys heeft meerdere mogelijkheden om uw borrel, verjaardag of feest in Groningen naar eigen wens in te vullen. Zo is het mogelijk om een budget voor de dranken vast te stellen, te werken met muntjes voor de gasten en/of een drankarrangement te boeken. Daarnaast kunt u in overleg een drankarrangement ook in zijn geheel afkopen. De hapjes die Het Catshuys aanbiedt maken de borrel compleet.

In december en januari is het weer tijd voor de oudjaar- en nieuwjaarsborrels! Voor deze borrels kunnen we voor u aparte hapjes buffetten bieden.
Leuke activiteiten en workshops

Café Het Catshuys organiseert diverse activiteiten, workshops en proeverijen
die begeleid worden door onze professionele medewerkers en gekoppeld kunnen
worden aan een borrel of compleet dagarrangement.

Presentaties

Het Catshuys beschikt over alle apparatuur om professionele presentaties te geven. In de gezellige ambiance van een bruin café kunt u kosteloos gebruik maken van een heldere beamer, een projectiescherm, een geluidsinstallatie en een microfoon. Ook is het natuurlijk mogelijk om foto’s en/of video’s te tonen tijdens borrels en feesten. Het is mogelijk om in overleg op een eerder moment de apparatuur en uw beeldmateriaal te komen testen.