Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes
Select Page

Kickbike

17,50 p.p.
1 uur
min. 2 personen

Kickbike Groningen- boek nu onze nieuwe kickbikes en ontdek Groningen op een actieve manier! 

Duurzaam & actief

Vanaf nu is het mogelijk om onze nieuwe kickbikes te huren! Ga er op uit met deze stoere elektrische steps met grote banden. Wij hebben een leuke route (1 uur of 2,5 uur) voor jullie uitgestippeld, de GPS wijst jullie de weg.
Ontdek tijdens de route van 1 uur de binnenstad van Groningen. Deze route brengt je onder andere langs het Noorderplantsoen, Centraal Station en de Diepenring. Zin om er langer op uit te gaan? Kies dan voor de route van 2,5 uur waarbij je ook door de provincie Groningen zult rijden.

Kickbike Groningen

  • Spannend
  • Actief
  • Ontdek de stad/provincie eens op een andere manier

De kosten voor het huren van de kickbike voor 1 uur is €17,50 per persoon. De kosten voor de route van 2,5 uur is €30,00 per persoon. Deze activiteit is geschikt voor maximaal 15 personen. Onze kickbikes zijn te huur vanaf minimaal 6 personen. Daarnaast dien je minimaal 16 jaar oud te zijn en in het bezit van een bromfietscertificaat en/of rijbewijs B. Er wordt een borg gerekend van €50 per kickbike. De maximale borgkosten zijn €250, bij het huren van 5 kickbikes of meer. – Kickbike Groningen

Boek nu!