Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Select Page

Misdaadspel GPS Groningen

19,50 p.p.
2 uren
min. 8 personen

Bij het Misdaadspel GPS Groningen is het mogelijk om als een echte bandiet te regeren over de onderwereld! Kraak zoveel mogelijk kluizen! 

Ben jij je concurrentie te sterk af?

Samen met je team probeer je zoveel mogelijk kluizen te kraken. Jullie hebben als plan om in ieder geval meer gestolen goed binnen te harken dan de concurrentie. Zal het je lukken om je rivalen af te troeven? Probeer veel dynamiet en andere wapens te bemachtigen om je tegenstanders een kopje kleiner te maken. Wanneer je bijvoorbeeld een machinegeweer weet te scoren, moet je er niet voor terugdeinzen om de andere partij de nodige buit afhandig te maken. Met een raketwerper laat je de geldtruck ontploffen en kun je aan de haal gaan met de kostbaarheden.

Misdaadspel GPS Groningen:

  • Spannend & afwisselend
  • Leer Groningen op een andere manier kennen
  • Geschikt voor iedere groep

Pas op voor smerissen

Er lopen wel overal veel smerissen rond, dus wees daar op beducht. Zodra ze jullie in de gaten krijgen zal je ze moeten omkopen met jullie zwaarbevochten buit. GPS Misdaadspel is een zeer spannend en afwisselende GPS-variant en uitermate geschikt voor de binnenstad. Ook leer je Groningen zo eens op een andere wijze kennen. Daarbij ben je lekker in beweging en moet je je hersens ook flink laten kraken, met veel avontuur en handige technische snufjes. Een fantastische activiteit dus voor iedere groep!

Boek nu!