Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Monopoly GPS Groningen

19,50 p.p.
2 uren
min. 8 personen
Bij Monopoly GPS Groningen heb je als operationeel manager van een vastgoedkantoor een concrete missie; de meeste gebouwen in je bezit krijgen!

Zorg dat je de duurste panden in je bezit hebt

Ga met je groep de binnenstad van Groningen verkennen en zorg ervoor dat je de duurste panden als eerste kan confisqueren. Bij de aankoop ontvang je direct de waarde van de betreffende panden op je bankrekening. Geef blijk van je wetenschap over de stad en zet dit in om zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar wees vooral beducht op een ander vastgoedkantoor dat eveneens op jacht is naar dezelfde gebouwen… En om het nog iets ernstiger te maken; wanneer ze een van je teamgenoten te grazen weten te nemen, jatten ze behoorlijke geldbedragen van je bankrekening. Iedere groep krijgt een tablet mee.

Monopoly GPS Groningen:

  • Verdien zoveel mogelijk
  • Houd de concurrenten in de gaten
  • Zie en leer iets van Groningen

Vind panden en aktetassen

Op deze effectieve wijze vinden jullie overal de verschillende panden en de aktetassen met eigendomspapieren die op specifieke plekken in de binnenstad liggen. Hiermee kunnen jullie als team de waarde van projecten omhoog stuwen. Aan de hand van de tablet kun je live ieder teken van leven van het concurrerende team in de gaten houden. Dit spel is een echt stadsspel dat handig gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Ben je met je team dol op teamwork, strategieën uiteenzetten en de nodige stressbestendigheid? Dan is GPS Monopoly de geschikte activiteit voor jou en je groep. Daarbij zie en leer je ook nog iets van de stad Groningen.

€19,50 p.p. incl. btw (t/m 10 personen)
€14,50 p.p. incl. btw (vanaf 11 t/m 20 personen)
€12,50 p.p. incl. btw (vanaf 21 personen)

Boek nu!