Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Varen in de grachten van Groningen? Dat kan bij ons! Wij hebben diverse open rondvaartboten beschikbaar met schipper, maar een aantal boten mag je ook zelf besturen. Bijvoorbeeld een rondvaart t/m 9 personen, t/m 20 personen, t/m 32 personen of t/m 44 personen

Jullie maken dan een rondvaart door de grachten van Groningen zoals: de Oosterhaven, Westerhaven en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg maar het is mogelijk om het Reitdiep op te varen. Ook hebben we een rondvaart met een gids die in het Duits, Engels of Nederlands iets gaat vertellen over de geschiedenis, de prachtige bouwwerken, woonhuizen en architectuur langs de Groningse grachten. Combineer de rondvaart met hapjes, drankjes, barbecues, high tea of zelfs een quiz aan boord voor een volledig programma.

 

Verder hebben we ook verschillende elektro sloepen die u zelf kunt besturen, waar plaats is voor 10 volwassenen. Daarnaast hebben wij een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven. Het is mogelijk om heerlijk verzorgde lunchpakketjes mee te nemen op de boot voor de nodige gezonde trek, maar je kunt ook voor een ietwat luxere variant kiezen.

 

Klik hier voor informatie over de rondvaarten in Groningen.