Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Varen in de grachten van Groningen? Dat kan bij ons! Wij hebben een aantal electro sloepen die je zelf kunt besturen. We hebben één electro sloep t/m 8 personen en twee electro sloepen t/m 10 personen. Daarnaast hebben wij een mooie vaarroute voor de electro sloepen door de grachten , waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven.

Ook hebben we diverse open rondvaartboten beschikbaar met schipper;  t/m 9 personen, t/m 20 personen en t/m 32 personen. Jullie maken een rondvaart door de grachten van Groningen zoals: de Oosterhaven, Westerhaven en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadsschouwburg maar het is ook mogelijk om het Reitdiep op te varen. Ook hebben we een rondvaart met een gids die in het Engels of Nederlands iets gaat vertellen over de geschiedenis, de prachtige bouwwerken, woonhuizen en architectuur langs de Groningse grachten.

Combineer de rondvaart met hapjes, drankjes, barbecues, high tea of zelfs een quiz aan boord voor een volledig programma

 

Beperkte beschikbaarheid van december t/m februari.