Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Sherlock Holmes GPS Groningen

19,50 p.p.
2 uren
min. 8 personen
Speel het spannende en uitdagende spel: Sherlock Holmes GPS Groningen. Ga als freelance detective aan de slag en assisteer de politie bij een moordonderzoek hier in de stad!

Assisteer bij een moordonderzoek

Ga als freelance detective aan de slag en assisteer de politie bij een moordonderzoek hier in de stad! Op het politiebureau is paniek toegeslagen! In de stad heeft een moord plaatsgevonden en het onderzoek hiernaar is volledig vastgelopen. Daarom heeft de politie jou hulp ingeschakeld om de zaak op te helderen. De identiteit van de dader is nog een raadsel en ook over het moordwapen is nog niks bekend. Het is aan jou om aan de hand van de schaarse aanknopingspunten en informatie de moord op te lossen!

Sherlock Holmes GPS Groningen:

  • Onthussel het moord-mysterie
  • Word Mr. Holmes
  • Uitdagend en strategisch spel

Word jij de nieuwe Sherlock Holmes en kraak je deze zaak?

Ontdek de binnenstad van Groningen en breng je omgeving in kaart om je onderzoek te starten. Spoor met behulp van je tablet de  aanwijzingen, hints, bewijsmaterialen en getuigen op. Bespioneer je tegenstanders (mede freelance-detectives) en steel hun aanwijzingen. Verleen hulp aan het onderzoeksteam van de politie door scenario’s na te spelen en rapporteer je bevindingen aan het bureau. Maak jij als eerste je onderzoek compleet, uit je de juiste beschuldigingen en achterhaal je het raadsel rond om dit moord-mysterie? Dan ben jij de winnaar van het spel, de nieuwe Mr. Holmes die de zaak weet op te lossen!
Het Sherlock Holmes GPS-spel maakt gebruik van een pracht staaltje technologie en combineert dit met een interactief en spannend spel. Dit maakt het een fantastisch uitdagend en strategisch spel, waarin iedereen zich kan bewijzen! Hiernaast geeft het je de gelegenheid om tijdens je onderzoek de prachtige stad van Groningen te ontdekken. Dit maakt het een waanzinnige groepsactiviteit, die zeker een dagje uit waardig is!

€19,50 p.p. incl. btw (t/m 10 personen)
€14,50 p.p. incl. btw (vanaf 11 t/m 20 personen)
€12,50 p.p. incl. btw (vanaf 21 personen)

Boek nu!