Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Select Page

Stadsspellen

Sherlock Holmes GPS

Speel het spannende en uitdagende spel: Sherlock Holmes GPS Groningen. Ga als freelance detective aan de slag en assisteer de politie bij een moordonderzoek hier in de stad!

Meer info
Hunted GPS Groningen

Speel het spannende en actieve Hunted GPS Groningen! De criminelen proberen vele kluizen te kraken terwijl de jagers de achtervolging hebben ingezet.

Meer info
Hunted GPS Groningen

Speel de spannende Escape Game GPS Groningen! Dr. Crypto heeft mensen opgesloten in kamers. Er wordt door hem losgeld gevraagd voor iedere gegijzelde.

Meer info
Misdaadspel GPS Groningen

Bij het Misdaadspel GPS Groningen is het mogelijk om als een echte bandiet te regeren over de onderwereld! Kraak zoveel mogelijk kluizen!

Meer info
Monopoly GPS Groningen

Bij Monopoly GPS Groningen heb je als operationeel manager van een vastgoedkantoor een concrete missie; de meeste gebouwen in je bezit krijgen!

Meer info
The Hangover GPS Groningen

Speel nu The Hangover GPS Groningen. Het voornaamste doel is om alle zoekgeraakte attributen zo snel mogelijk weer terug te vinden.

Meer info
Weddingplanner GPS Groningen

Op de sowieso altijd al stressvolle ochtend van je huwelijksdag kom je erachter, dat je toekomstige wederhelft nog geen mallemoer voor elkaar heeft.

Meer info
Groninger Puzzeltocht Groningen

Wij laten jullie met de Puzzeltocht Groningen de mooiste plekjes van de binnenstad zien! Zie en ervaar de stad eens op een andere en onderzoekende manier.

Meer info
Wie is de Mol

Is er zomaar geld verdwenen, zijn foto’s uit het niets weg of ben je radeloos zoekende naar locaties in Groningen? Bij Wie is de Mol is alles onzeker!

Meer info
Sex in the City Groningen

Speel samen met je vriendinnen Sex in the city Groningen. Jullie kruipen in de huid van één van de personages. Vervolgens voeren jullie verschillende opdrachten uit.

Meer info
Crazy 88 Groningen

De naam zegt het al, Crazy 88 is een knotsgekke activiteit!
Samen of opgedeeld in teams gaan jullie opdrachten uitvoeren in het centrum van Groningen.

Meer info