Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Tapasworkshop

28,- p.p.
2,5 uren
min. 10 personen

Tijdens de Tapasworkshop Groningen gaan jullie samen verschillende tapas maken, waarna jullie de kleine gerechtjes na die tijd ook mogen opeten.

Een heerlijke bezigheid

Lekker en uitdagend koken is op zichzelf al een heerlijke bezigheid. Het is rustgevend (deskundigen zeggen zelfs therapeutisch) en het voedt letterlijk lichaam en geest. Daarbij is het natuurlijk fantastisch om samen te koken. De ultieme mix van gezelligheid en lekker met z’n allen bezig zijn. Aan de hand van een tapasworkshop onder leiding van een professionele kok ga jij met je groep aan de slag.

Tapasworkshop Groningen:

  • Samen koken
  • Ultieme mix van gezelligheid en lekker bezig zijn
  • Smullen

Leer verrukkelijke hapjes te maken

Je leert in kleine groepjes op een speelse maar tegelijkertijd professionele wijze de meest verrukkelijke tapas maken in de keuken. Ondertussen kun je kiezen uit lekkere hapjes en drankjes om de eetlust wellicht een beetje op te wekken. Na het kookgedeelte worden de gerechten opgemaakt om ze vervolgens op tafel te serveren. Hier kunnen jullie je te goed doen aan de geheel eigengemaakte tapas. Kortom, een culinaire en onderhoudende workshop waarin jullie gegarandeerd allemaal optimaal zullen genieten!

Boek nu!