Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Select Page

The Hangover GPS

19,50 p.p.
2 uren
min. 8 personen

Speel nu The Hangover GPS Groningen tijdens je vrijgezellenfeest. Het voornaamste doel is om alle zoekgeraakte attributen zo snel mogelijk weer terug te vinden.

Vermijd problemen met de bruid in spe

Barstende koppijn, een vriend die zoek is, een gejatte portemonnee, een geruïneerd gebit en een heuse tijger in de hotelkamer! Dit is het eindresultaat van jullie avondje volledig losgaan in de binnenstad van Groningen. Het voornaamste doel is om alle zoekgeraakte attributen zo snel mogelijk weer terug te vinden. Zo vermijden jullie nog meer problemen met de bruid in spe. Zij moet namelijk vandaag in het huwelijk treden met jullie maatje. Om de zaken nog wat ernstiger te maken blijkt dat jullie ook geen enkele euro op zak hebben.

The Hangover GPS Groningen:

  • Dé activiteit voor een vrijgezellenfeest
  • In de binnenstad een heleboel plezier beleven
  • Geschikt voor kleine en grote groepen

Ontwijk de stalkende ex

Met het spel is het de bedoeling om munten te verzamelen in de binnenstad aan de hand van een tablet. Zo krijgen jullie de kans om de ontstane puinhoop van de vorige dag enigszins op te lossen. Bijvoorbeeld om je gebit in ere te herstellen en om de vermiste trouwringen af te lossen. Daarbij is het aanschaffen van een geheel nieuw trouwpak ook geen overbodige luxe. Ook is het handig om tijdens het spel de stalkende ex plus de schoonmoeder te ontwijken, om zo het trouwfeest alsnog door te laten gaan.

Boek nu!