Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Select Page

Weddingplanner GPS Groningen

19,50 p.p.
2 uren
min. 8 personen

De ochtend van de huwelijksdag is vaak behoorlijk stressvol, maar wat als je erachter komt dat je toekomstige wederhelft nog geen mallemoer heeft voorbereidt voor jullie trouwdag, Weddingplanner GPS Groningen.

Geen geld meer en nu?

Bij Weddingplanner GPS Groningen bestaat geen mogelijkheid meer om geld vanaf de spaarrekening te halen, maar er moet nog zoveel ingekocht worden voor het huwelijk en het huwelijksfeest. Je hebt er onderhand behoorlijk een hard hoofd in, maar het is nu zaak om snel dingen te regelen zodat de ogenschijnlijk meest bijzondere dag toch kan plaatsvinden.

Weddingplanner GPS Groningen:

  • Bekostig alle zaken voor de trouwerij
  • Zeer actief spel
  • Ongekend spannend

De missie

Je missie in het spel is om door middel van het vergaren van bepaalde munten in het centrum van de stad aan de hand van een tablet alle zaken voor de trouwerij te bekostigen. Niet geheel onbelangrijk namelijk; het aanschaffen van de trouwringen, de jurk en een prachtige Bruidstaart. Natuurlijk moeten deze zo spoedig mogelijk worden bezorgd bij de trouwlocatie om de trouwerij te laten slagen. Weddingplanner GPS is een ongekend spannend, zeer actief en uitdagend spel in de prachtige en gezellige binnenstad van Groningen.

Boek nu!