Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes
Select Page

Coronaproof uitjes

Ben je het na al die weken zat om continu in huis te zitten? Progress Events biedt ondanks het coronavirus verschillende uitjes en activiteiten aan waarbij de 1,5 meter regel kan worden toegepast. Ben je toe aan een sportieve activiteit, ga dan een rondje varen met een familielid door de grachten van Groningen of maak met de kickbike een leuke route door Groningen met je geliefde. Toe aan een leuk uitje die je vanuit huis kan doen? Trommel dan al je vrienden, familieleden of collega’s op om samen, vanuit je eigen huis,  online een variant te spelen van Ranking your …, Ik Hou van Holland of ga de uitdaging aan en neem online deel aan een toffe quiz!

Quizzen

Vanuit Café de Toeter worden er in de quarantainetijden wekelijks livestream-pubquizzen georganiseerd vanuit het café. Iedere woensdag en zondag kun je deelnemen aan de reguliere pubquiz. De maandag staat in het teken van de Toeterquiz Light, speciaal voor de casual quizzer.
Elke eerste donderdag van de maand staat in het teken van de Pop & Showbizzquiz waarin muziek en entertainment voorop staan. Elke vrijdag speel je mee met onze Vrijmiboquiz. Gezellig quizzen met een hapje en een drankje vanaf je eigen bank!

Toch liever een quiz op maat gemaakt voor jou en je fanatieke thuisquizzers? Vraag dan een offerte aan en neem deel aan een online pubquiz met thema’s als:

– Top 2000 a Go Go                  – Game of Thrones

– sport                                        – Lord of the Rings 

– triviant                                    – Harry Potter

– voetbal                                   – Friends

2 uur

max. 5 personen per team

Offerte

Triviant quiz Groningen


Sloep

Zelfstandig door de gezellige grachten van de prachtige Groningse binnenstad varen en tevens wat meer te weten te komen over de bijzondere plekken en bezichtigingen die Groningen te bieden heeft? Wij hebben een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven.

Er wordt voor de huur van de sloep een maximum gesteld op 3 personen mits je familie bent, dan is het maximum 5 personen. Dit wordt gehanteerd om de maatregelen van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen en om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

1 uur

max. 3 personen (5 wanneer familie)

Offerte

Rondvaart zondeer schipper


Bier- en whiskyproeverijen

Ben je toe aan een gezellige, smaakvolle en leerzame middag/avond? Trommel al je vrienden, familieleden, collega’s of huisgenoten op om samen te genieten van een online whisky of bierproeverij. Whiskyproeverij Groningen; Het proeven en onder woorden brengen van wat je in de whisk(e)y’s proeft wordt “Nosing and Tasting” genoemd. Dit vanwege het feit dat het er bij het proeven van whisk(e)y om gaat al je smaakzintuigen mee te laten werken.
Bij “Nosing and Tasting” gaat het er uiteindelijk om hetgeen je proeft om te zetten in de juiste termen. Bierproeverij Groningen; Maak kennis met 6 zorgvuldig geselecteerde proefglazen speciaalbier. Bij deze 6 zeer diverse speciaalbieren, zullen de verschillende smaakpatronen duidelijk te onderscheiden zijn.
Jullie gaan zelf achterhalen welk biertje je proeft en wat de bijbehorende alcoholpercentages en smaakprofiel zijn.

1 – 1.5 uur

Vanaf 6 personen

Offerte

Bierproeverij Groningen


Kickbikes

Ga er op uit met de stoere elektrische steps met grote banden. Wij hebben een leuke route (1 uur of 2,5 uur) voor jullie uitgestippeld, de GPS wijst jullie de weg. Ontdek tijdens de route van 1 uur de binnenstad van Groningen. Deze route brengt je onder andere langs het Noorderplantsoen, Centraal Station en de Diepenring. Zin om er langer op uit te gaan? Kies dan voor de route van 2,5 uur waarbij je ook door de provincie Groningen zult rijden.

Er wordt voor de kickbikes een maximum gesteld op 3 personen mits je familie bent, dan is het maximum 5 personen. Dit wordt gehanteerd om de maatregelen van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen en om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

1 – 2.5 uur

max. 3 personen (5 wanneer familie)

Offerte

Kickbike Groningen


Ranking your …..

Ranking your ….. is een uitdagend spel vol verbazingwekkende onthullingen en spannende uitkomsten. Hoeveel weet je nu werkelijk over je vrienden, familie of collega’s? Tijdens Ranking your ….. komen verschillende stellingen aan bod die zorgen voor een unieke middag/avond waar je erachter komt of jij bijvoorbeeld je vrienden daadwerkelijk goed kent of dat ze nog veel te verbergen hebben.

2 uur

vanaf 8 personen

Offerte

Ranking your Friends


Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is sinds 2008 één van de succesvolste spelprogramma’s op de Nederlandse televisie. Nu kan jij ook samen met jouw vrienden, familie of collega’s jullie kennis testen over ons prachtige Kikkerland. In teams speel je Holland-gerelateerde spelletjes om te kijken wie de grootste kaaskop is! 

2 uur

vanaf 8 personen

Ik Hou van Holland Groningen
Offerte

Ik hou van Holland


Verdere informatie

Zoals hierboven is te lezen, wordt er op de huur kickbikes en de sloepen een maximum gesteld qua het aantal personen zodat de maatregelen van het RIVM zo goed mogelijk op kunnen worden gevolgd en om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor de quizzen, Ranking your ….., Ik hou van Holland en de bier- en whiskyproeverijen geldt deze maatregel niet omdat dit online wordt aangeboden. Kijk voor meer informatie over de verschillende uitjes en activiteiten op www.progressevents.nl en vraag een offerte aan voor een te gekke middag/avond met je vrienden, familie, collega’s of huisgenoten.