Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Online events

Ben je het na al die weken zat om continu in huis te zitten? Progress Events biedt ondanks het coronavirus verschillende uitjes en activiteiten aan.  Toe aan een leuk uitje die je vanuit huis kan doen? Trommel dan al je vrienden, familieleden of collega’s op om samen, vanuit je eigen huis,  online een variant te spelen van de Oudejaarsquiz, Top 2000 Quiz of ga de uitdaging aan en neem online deel aan een van onze toffe spellen! Het is natuurlijk ook weer mogelijk om activiteiten bij ons op locatie te doen!

Ook kun je deze toffe activiteiten combineren met onze verassende borrelpakketten. Wij helpen je graag met het samenstellen hiervan. Neem een kijkje in ons assortiment op de website. En bestel snel via 050-3124499 of info@cafedetoeter.nl

Quizzen

Vanuit Café de Toeter worden er wekelijks Quizzen georganiseerd. Iedere woensdag en zondag kun je deelnemen aan de pubquiz. Je kunt in het café meespelen, maar online is ook mogelijk! Kijk op de website voor de actuele agenda van de quizzen. 


Online en fysiek een quiz op maat gemaakt voor jou en je fanatieke quiz vrienden? Vraag dan een offerte aan en neem deel aan een online pubquiz met thema’s als:

– Top 2000 a Go Go                  – Game of Thrones

– Lord of the Rings                     – Friends

– Triviant                                    – Harry Potter

– How I Met your Mother

2 uur
max. 5 personen per team
Offerte

Triviant quiz Groningen


  Bier- en whiskyproeverijen

  Ben je toe aan een gezellige, smaakvolle en leerzame middag/avond? Trommel al je vrienden, familieleden, collega’s of huisgenoten op om samen te genieten van een (online) whisky of bierproeverij. Whiskyproeverij Groningen; Het proeven en onder woorden brengen van wat je in de whisk(e)y’s proeft wordt “Nosing and Tasting” genoemd. Dit vanwege het feit dat het er bij het proeven van whisk(e)y om gaat al je smaakzintuigen mee te laten werken.
  Bij “Nosing and Tasting” gaat het er uiteindelijk om hetgeen je proeft om te zetten in de juiste termen. Bierproeverij Groningen; Maak kennis met 5 zorgvuldig geselecteerde flesjes speciaalbier. Bij deze 5 zeer diverse speciaalbieren, zullen de verschillende smaakpatronen duidelijk te onderscheiden zijn.
  Jullie gaan zelf achterhalen welk biertje je proeft en wat de bijbehorende alcoholpercentages en smaakprofiel zijn.

  1 – 1.5 uur
  Vanaf 6 personen
  Offerte

  Bierproeverij Groningen


   Ik hou van Holland

   Ik hou van Holland is sinds 2008 één van de succesvolste spelprogramma’s op de Nederlandse televisie. Nu kan jij ook samen met jouw vrienden, familie of collega’s jullie kennis testen over ons prachtige Kikkerland. In teams speel je Holland-gerelateerde spelletjes om te kijken wie de grootste kaaskop is!

   2 uur
   vanaf 8 personen
   Ik Hou van Holland Groningen
   Offerte

   Ik hou van Holland


    Ranking your …..

    Ranking your ….. is een uitdagend spel vol verbazingwekkende onthullingen en spannende uitkomsten. Hoeveel weet je nu werkelijk over je vrienden, familie of collega’s? Tijdens Ranking your ….. komen verschillende stellingen aan bod die zorgen voor een unieke middag/avond waar je erachter komt of jij bijvoorbeeld je vrienden daadwerkelijk goed kent of dat ze nog veel te verbergen hebben.

    2 uur
    vanaf 8 personen
    Offerte

    Ranking your Friends


     Verdere informatie

     De quizzen, Ranking your ….., Ik hou van Holland en de bier- en whiskyproeverijen worden online aangeboden zodat de maatregelen van het RIVM zo goed mogelijk op gevolgd kunnen worden. Vraag een offerte aan voor een te gekke middag/avond met je vrienden, familie, collega’s, team- of huisgenoten.

     Combineer deze toffe activiteiten met een hapje en een drankje (kan thuis worden bezorgd) neem contact met ons op voor verdere informatie !