Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Uitjes Groningen

Leuke en uitdagende uitjes

Gelegen in het mooie centrum van Groningen net buiten de grachtengordel vind je Progress Events. Groningen is dé stad om samen met familie, vrienden of collega’s een fenomenale dag te beleven. Wij helpen je graag om voor jullie dé juiste activiteit en/of het arrangement te vinden. .

Uitdaging of juist ontspanning?

Willen jullie een heerlijke dagje uit of wellicht een weekend in Groningen verblijven en zijn jullie op zoek naar een spannend en uitdagend spel of willen jullie liever genieten van een ontspannen rondvaart met hapjes en drankjes? Wij hebben een breed aanbod aan activiteiten en workshops waarin vermaak voor jou en je gezelschap centraal staat.

Ruim aanbod

Naast de diverse activiteiten bieden we ook proeverijen, rondvaarten en workshops aan. Het is ook mogelijk dit te combineren met een buffet, diner of barbecue. Ook bieden we complete arrangementen aan. Wij hanteren de beste prijs-kwaliteitverhouding van Noord-Nederland. Dit is te verwezenlijken doordat wij beschikken over eigen locaties en personeel, waardoor er geen kostbare tussenschakels in onze organisatie zitten.