Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Vrijgezellenfeest Groningen

Organiseer je vrijgezellenfeest bij Vrijgezellenfeest Groningen

Vrijgezellenfeest Groningen organiseert jaarlijks meer dan 500 vrijgezellenfeesten en heeft ruim 10 jaar ervaring. Ons jonge, flexibele en gespecialiseerde team laat jullie een onvergetelijk vrijgezellenfeest beleven. Als je bij Vrijgezellenfeest Groningen je vrijgezellenfeest organiseert nemen wij als lokaal organisatiebureau de organisatiestress graag van je over!

Wij organiseren (bijna) alles

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan spellen, rondvaarten, proeverijen, workshops en activiteiten. Van Highlands Games en bierproeverijen tot Sex in the City en Crazy 88. Een vrijgezellenfeest organiseren kan een hele organisatie zijn, daarom nemen wij graag het hef uit jullie handen en kunnen een complete, originele en onvergetelijke dag organiseren. Of jullie nu op zoek zijn naar een uitdagend vrijgezellenfeest vol spanning en plezier of een rustige en vooral gezellige dag willen, bij ons is (bijna) alles mogelijk.

Combineer je activiteit met een hapje en een drankje

Alle activiteiten en spellen zijn te combineren met een hapje en een drankje. Je kunt bijvoorbeeld lekkere hapjes, een lunch, barbecue, diverse buffetten of diner bij ons boeken. Ook hebben wij een ruim assortiment aan drankjes. Met meer dan 170 speciaalbieren en rond de 350 whisky’s, bijzondere gin en rumsoorten, koffie, thee en fris is er volop keuze.

Wij laten je vrijgezellenfeest voorspoedig verlopen

Ons personeel weet hoe belangrijk een vrijgezellenfeest is en dat het belangrijk is dat dit voorspoedig verloopt. Daarom lopen bij ons ervaren spelbegeleiders en horecapersoneel rond. Ben jij de uitverkoren organisator voor het vrijgezellenfeest? Wij helpen je graag om een unieke dag/avond te organiseren. Bij ons is (bijna) alles mogelijk.