Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Bedrijfsuitjes Groningen

Wij organiseren de leukste uitjes

Bedrijfsuitjes Groningen is dé organisatie voor het organiseren van je Bedrijfsuitje. Ben jij de gelukkige die een bedrijfsuitje mag organiseren, maar weet je niet zo goed wat iedereen leuk lijkt en vind je het moeilijk om beslissingen te nemen voor een grote groep. Ons vakkundige personeel helpt je graag verder. Door jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Groningen weten wij precies welk uitje voor welke groep geschikt is. Wat het doel van het uitje ook is, wij hebben voor elke gelegenheid het perfecte aanbod.

Bedrijfsuitjes Groningen regelt het van A tot Z

Bij ons ben je aan het juiste adres in Groningen als je op zoek bent naar een binnenactiviteit, buitenactiviteit, stadsspel, proeverij, quiz, workshop, dinerspel of rondvaart. Wij nemen graag de organisatie voor het onvergetelijke bedrijfsuitje uit handen. Wij zorgen voor de geschikte locatie, activiteit, diner en/of hapjes en natuurlijk de drankjes. Jullie wensen staan bij ons centraal. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen we snel anticiperen en je een passend voorstel doen.

Top 3 Bedrijfsuitjes Groningen:

  • Rondvaart met aansluitend barbecue op het terras
  • Fort Boyard met aansluitend barbecue op het terras
  • Ik hou van Holland met buffet

Voor kleine en grote groepen

Wij beschikken over meerdere locaties, je kunt bij ons zowel in het café of op de boot of het terras een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven. Wij vervullen jullie wensen en zorgen ervoor dat er voor elke groepsgrootte een geschikte locatie is. Het personeel van Bedrijfsuitjes Groningen is jong en flexibel en denkt graag ‘out of the box’.

Op loopafstand van onze locaties zijn diverse parkeergarages. Parkeren hoeft dus geen probleem te zijn. Ben je eenmaal bij ons gearriveerd? Dan zorgen wij ervoor dat iedereen kan ontspannen, genieten en vooral veel plezier heeft. Zelfs de organisator hoeft nergens meer aan te denken. Ben je al enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of bekijk ons verdere aanbod in bedrijfsuitjes in Groningen.