Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Events/Partners

Bierfestival Groningen

Op Bierfestival Groningen wordt een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles gepresenteerd.

Open Nederlandse Quiz Contest

Elke eerste zaterdag van februari vindt de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats in de Martinikerk te Groningen. Het belooft weer een gezellige en spannende quizavond te worden in een prachtige ambiance! We spelen de quiz zowel online als fysiek in de kerk.

Rockin’ Ludina

Rockin’ Ludina Brewery is een jonge brouwerij uit de stad Groningen. Met eigenzinnige recepten, maar tevens mooie bieren heeft het binnen een jaar een plek verworven in de markt. Waar eerst op kleine schaal werd gebrouwen, wordt er nu wekelijks met een team processen besproken en zo veel mogelijk bieren gebrouwen in een speidel installatie en afgevuld.

Quiz-vragen

Voordelige quizvragen in elke categorie kopen bij ‘Quiz-vragen.nl’. Professionele en actuele quiz vragen snel geleverd. Een pubquiz is leuk om met familie, vrienden of collega’s te spelen. Via deze website kunt u een compleet quizpakket bestellen. U kunt de quiz digitaal al binnen 24 uur ontvangen via de mail. Tevens kan de quiz ook per post worden verstuurd.