Zonder schipper Groningen - Progress Events Groningen
Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek uitjes

Meer resultaten...

Rondvaart zonder schipper

Elektrosloep huren

Actie: Wil je een van onze elektrosloepen langer huren dan een uur? Dan betaal je nu geen €50,- voor ieder volgend uur, maar €30,- per volgend uur!

Naast onze reguliere rondvaarten is het nu ook mogelijk om zonder schipper zelfstandig door de gezellige grachten van de prachtige Groningse binnenstad te varen.

Stel je eens voor; heerlijk weer, volop bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten. Samen met familie of vrienden lekker varen onder het genot van een drankje en een hapje!

Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen. Het elektrosloepje biedt plaats aan 10 personen en jullie kunnen deze dus zelf besturen aan de hand van een vrijwel geluidloze elektromotor. Wij beschikken zelf over lekkere muziek op de elektrosloepjes, maar je kunt eventueel ook je eigen USB-stick met muziek meenemen. Na afloop van de tocht kun je het sloepje weer afleveren bij het startpunt, uiteraard in dezelfde staat als waarin je deze in de eerste instantie meekreeg.

Lijkt het je nou interessant om naast het genieten van het varen op zich, tevens wat meer te weten te komen over de bijzondere plekken en bezichtigingen die Groningen te bieden heeft? Wij hebben een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven. Het is mogelijk om heerlijk verzorgde lunchpakketjes mee te nemen op de boot voor de nodige gezonde trek, maar je kunt ook voor een ietwat luxere variant kiezen.

Pakket 1
Lunchpakket € 6,00 p.p.
Bestaande uit: 1x broodje ham, 1x broodje kaas, glas jus d’orange, stukje fruit

Pakket 2
Drankjes en hapjes € 12,00 p.p.
4 consumpties p.p. (Bier/ fris/ wijn)
Nootjes & kaas/ worst

Pakket 3
Glas Prosecco
2 consumpties p.p.
Luxe hapjes
1. Knoflookolijven
2. Stokbrood met aioli & tapenade
3. Spiesje met tomaat, basilicum en mozzarella
4. Serranoham met meloen
5. Schaaltje Chorizo

Vanaf 4 personen € 13,00 p.p.

Het is niet toegestaan om te barbecueën aan boord van een elektrosloep

€ 50 incl. btw. per uur en €30,- per ieder volgend uur.
* Er wordt een borg gerekend van €100,-

 

 

1 uur

 

max. 10 personen

Offerte

Rondvaart zonder schipper

Datum
Aantal personen