Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes
Progress Events Home     ˃         ˃     Zonder schipper

Rondvaart zonder schipper

Elektrosloep huren

 

Naast onze reguliere rondvaarten is het nu ook mogelijk om zonder schipper zelfstandig door de gezellige grachten van de prachtige Groningse binnenstad te varen. Kosten zijn €65,- voor het eerste uur en €40,- per ieder volgend uur.

Stel je eens voor; heerlijk weer, volop bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten. Samen met familie of vrienden lekker varen onder het genot van een drankje en een hapje!

Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen. Het elektrosloepje biedt plaats aan 10 personen en jullie kunnen deze dus zelf besturen aan de hand van een vrijwel geluidloze elektromotor. Na afloop van de tocht kun je het sloepje weer afleveren bij het startpunt, uiteraard in dezelfde staat als waarin je deze in de eerste instantie meekreeg.

Lijkt het je nou interessant om naast het genieten van het varen op zich, tevens wat meer te weten te komen over de bijzondere plekken en bezichtigingen die Groningen te bieden heeft? Wij hebben een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven. Het is mogelijk om heerlijk verzorgde lunchpakketjes mee te nemen op de boot voor de nodige gezonde trek, maar je kunt ook voor een ietwat luxere variant kiezen.

Pakket 1
Drankjes en hapjes € 9,- p.p.
2 consumpties p.p. (Bier/ fris/ wijn)
Bitterballen

Pakket 2
Drankjes en hapjes € 14,50 p.p.
4 consumpties p.p. (Bier/ fris/ wijn)
Nootjes & kaas/ worst

Pakket 3
Glas Prosecco
2 consumpties p.p.
Luxe hapjes
1. Knoflookolijven
2. Stokbrood met aioli & tapenade
3. Spiesje met tomaat, basilicum en mozzarella
4. Serranoham met meloen

Vanaf 4 personen € 15,50 p.p.

Het is niet toegestaan om eigen hapjes en drankjes mee te nemen en om te barbecueën aan boord van een elektrosloep. 1 consumptie per persoon is verplicht!

€ 65,- incl. btw voor het eerste uur en €40,- voor ieder volgend uur.
* Er wordt een borg gerekend van €100,-

1 uur

max. 10 personen

Offerte

Rondvaart zonder schipper

    Datum

    Aantal personen