Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Ik hou van Holland Diner

52,50 p.p.
4,5 uren
min. 10 personen

Tijdens het Dinerspel Ik Hou van Holland gaan jullie Nederlandse spelletjes spelen en ondertussen genieten van een heerlijk diner.

Een prachtige combinatie

Terwijl jullie genieten van een lekker 3-gangen diner, bieden wij het Dinerspel Ik hou van Holland aan! Met deze prachtige combinatie van culinair en speels plezier zijn jullie de gehele avond zoet. Ik Hou van Holland bestaat onder andere uit; muziek-, spelling- en kennisvragen, welke door onze eigen spelleider zullen worden gesteld. Bij het Dinerspel ik Hou van Holland in de in totaal 6 verschillende rondes zullen jullie vele bijzondere en verbazingwekkende feitjes over ons kikkerlandje te weten komen. Het Ik Hou van Holland Dinerspel is geschikt voor maximaal 15 personen.

Hoe het Dinerspel Ik Hou van Holland in zijn werk gaat:

Ontvangst met een consumptie

Voorgerechten

  • Huisgemaakte soep
  • Broodplankje met aioli, kruidenboter en tapenade

Na het voorgerecht worden er 3 rondes Ik Hou van Holland gespeeld

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas saté, geserveerd met atjar, gefrituurde uitjes en kroepoek*
  • Biologische runderburger*
  • Net-niet kipburger* (VEGA)
  • Imam Bayildi; Auberginesteak* (VEGA)

* Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, saus en salade.

Na het hoofdgerecht worden er 3 rondes Ik Hou van Holland gespeeld

Nagerechten

  • Aardbeien Bavarois met slagroom
  • Kaasplankje

Tijdens het dinerspel zijn er nog twee consumpties inbegrepen.

De menukeuzes ontvangen we graag een week van tevoren.

De dinerspellen zijn beschikbaar voor max. 15 personen

Boek nu!