Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Whisky proeverij

 
27,00 p.p.
1 uur
min. 8 personen

Tijdens de Whiskyproeverij Groningen zet je je smaakzintuigen aan het werk. Proef 4 of 6 Single Malt Whisk(e)’ys. De whiskyproeverij Groningen is niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig.

Nosing and Tasting

Whiskyproeverij Groningen- Het proeven en onder woorden brengen van wat je in de whisk(e)y’s proeft wordt “Nosing and Tasting” genoemd. Dit vanwege het feit dat het er bij het proeven van whisk(e)y om gaat al je smaakzintuigen mee te laten werken. Bij “Nosing and Tasting” gaat het er uiteindelijk om hetgeen je proeft om te zetten in de juiste termen.

Whiskyproeverij Groningen:

  • Zet je smaakzintuigen aan het werk
  • Proef unieke whisky’s in goed gezelschap
  • Delicatessen zijn bij te boeken
  • Ook online mogelijk

Natuurproducten

Veelal wordt er voor het verwoorden van de verschillende smaken die worden aangetroffen in whisk(e)y gebruik gemaakt van de geur van natuurproducten als bloemen, gras, jodium, turf en vanille. Deze begrippen zijn terug te voeren op de streek en productiewijze van de verschillende whisk(e)y’s. Als jullie er klaar voor zijn om de smaakpapillen aan deze test te onderwerpen, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

De prijs voor de proeverij waarbij 6 whisk(e)y’s worden geproefd kost €31,50 per persoon en duurt 1,5 uur. Liever een proeverij met exclusieve of zéér exclusieve whisky’s? Ook dit is mogelijk! Een proeverij met exclusieve whisky’s boek je voor €40,00 per persoon en de zéér exclusieve whisky’s voor €56,50 per persoon.

Daarnaast kunnen we tijdens de proeverij bijpassende delicatessen serveren voor €9,50 per persoon. Voor €12,- per persoon serveren we exclusieve delicatessen.