Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Workshops

Dinerspel Ik hou van Holland

Tijdens het Ik Hou van Holland diner gaan jullie Nederlandse spelletjes spelen en ondertussen genieten van een heerlijk diner.

Meer info
Moorddiner Groningen

Tijdens dit spannende moorddiner moeten jullie erachter zien te komen we de moord in de beroemde Mambo bar heeft gepleegd.

Meer info
Dinerspel Wie is de Mol Groningen

Tijdens het Dinerspel Wie is de Mol, speel je het bekende spel van tv nu in Groningen terwijl jullie genieten van een heerlijk diner.

Meer info
Pokerworkshop Groningen

Tijdens Pokerworkshop Groningen leggen wij jullie alle regels van de meest gespeelde variant van pokeren uit tijdens een pokerworkshop.

Meer info
Triviant quiz Groningen

Een zeer leuke en populaire activiteit is onze Triviant quiz Groningen. De quiz die bestaat uit diverse rondes, waaronder een foto- en een muziekronde.

Meer info
Ik Hou van Groningen

Naast het populaire ‘Ik hou van Holland’ bieden wij jullie nu ook het gezellige en regionale ‘Ik Hou van Groningen’ aan!

Meer info
Ranking your friends

Ranking your friends is een uitdagend spel vol verbazingwekkende onthullingen en spannende uitkomsten. Hoeveel weet je nu werkelijk over je vrienden?

Meer info
Weerwolven

Speel het spannende weerwolven spel. Elke nacht worden er burgers omgelegd door weerwolven en hierop besluiten de medebewoners actie te ondernemen.

Meer info
Ranking your Colleagues

Ranking your colleagues Groningen is een uitdagend spel vol leuke onthullingen en verrassende uitkomsten! Nu niet alleen op tv, maar ook in Groningen!

Meer info
Ik Hou van Holland

Speel het immens populaire televisiespel Ik Hou van Holland Groningen, waarin alle typische Hollandse gebruiken en begrippen voorbijkomen.

Meer info
Ranking the bachelor

Ranking the Bachelor is een uitdagend spel vol leuke onthullingen en verrassende uitkomsten!

Meer info