Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Moorddiner Groningen

52,50 p.p.
4 uren
min. 10 personen

Tijdens dit spannende moorddiner moeten jullie erachter zien te komen wie de moord in de beroemde Mambo bar heeft gepleegd.

Speel het Moorddiner Groningen!

De Mambo-bar is een leuke en bruisende horecagelegenheid in de binnenstad van Groningen. De Mambo-bar is populair om de spectaculaire ‘Flairbartendingshows’ die er vaste prik voorbijkomen, daarbij voorzien van een stevige beat van een professionele DJ. Maar nu wordt er plotseling breeduit gespeculeerd in Groningen over het voortbestaan van de Mambo-bar. Geruchten over dat de bar een organisatorische puinhoop zou zijn, geldzorgen zou hebben, drugstoestanden en personeel dat hun beloofde geld niet ontvangt, gaan als een lopend vuurtje door de stad. En om de situatie compleet te laten escaleren is de alom geliefde Bob om het leven gebracht!

Hoe kom je achter de moord?

Niemand weet hoe dit in godsnaam heeft kunnen gebeuren en iedereen verdenkt elkaar. Hoe komt men in vredesnaam achter de daadwerkelijke moordenaar? Iedereen die aanwezig was op de beruchte avond kent Bob en kan de moord hebben gepleegd. Maar wie heeft het gedaan? Elke deelnemer bekleed een bepaalde rol/personage en daarmee hebben jullie allemaal je eigen redenen, alibi’s, verdachte karaktereigenschappen enzovoort. De verschillende rondes die jullie spelen zullen uiteindelijk uitwijzen wie deze verschrikkelijke daad heeft begaan. Durf jij het aan? Het moorddiner is geschikt voor minimaal 10 en maximaal 15 personen.

Hoe het Moorddiner in zijn werk gaat:

Ontvangst met consumptie

Voorgerechten

  • Huisgemaakte soep
  • Broodplankje met aioli, kruidenboter en tapenade

 Hoofdgerechten

  • Varkenshaas saté, geserveerd met atjar, gefrituurde uitjes en kroepoek*
  • Biologische runderburger*
  • Net-niet kipburger* (VEGA)
  • Imam Bayildi; Auberginesteak* (VEGA)

* Deze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en Brander mayonaise.

Nagerechten

  • Aardbeien Bavarois met slagroom
  • Kaasplankje

Tijdens het dinerspel zijn er nog twee consumpties inbegrepen.

De menukeuzes ontvangen we graag een week van tevoren.

Aan de hand van dit uitdagende en ongekend spannende spelelement gecombineerd met een volledig verzorgd diner, maakt dit het Moorddiner tot een onvergetelijke belevenis!

De dinerspellen zijn beschikbaar voor max. 15 personen

Boek nu!