Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek uitjes

Ranking your Friends

26,00 p.p.
2 uren
min. 8 personen
Ranking your friends Groningen is een uitdagend spel vol verbazingwekkende onthullingen en spannende uitkomsten. Hoeveel weet je nu werkelijk over je vrienden?

Beleef een unieke middag

Leer je vrienden op een andere manier kennen. Weet je werkelijk wel zoveel over je vrienden als je echt denkt? Tijdens Ranking your Friends Groningen komen verschillende stellingen aan bod die zorgen voor een unieke middag/avond waar je erachter komt of jij je vrienden daadwerkelijk goed kent of dat ze nog veel te verbergen hebben.

Lachen, gieren en brullen tijdens Ranking your Friends Groningen

De stellingen zijn op een leuke manier samengesteld waarbij je ook jezelf tegen komt en kunt denken hé dat ben ik, maar weten mijn vrienden ook dat ik zo ben? Ranking your Friends Groningen is uitdagend waarbij lachen, gieren en brullen zeker niet te ontwijken zijn. Bij het spel is een glas prosecco en nootjes, kaas en worst inbegrepen.

Ranking your Friends Groningen:

  • Uitdagend
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Ontdek of je je vrienden echt zo goed kent
  • Grappige stellingen
  • De ideale activiteit voor een vriendengroep

Interesse of vragen?

Heb je interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Tijdens het spel is het ook mogelijk om zelf een aantal stellingen aan te leveren om het nog persoonlijker te maken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen al je vragen beantwoorden.

Boek nu!